29 Ekim 2012 Pazartesi

Cep Telefonu Tracker Yazılım

Bir dinleme cihazı bir mobil dönüştürmek mümkün mü? Peki Yer yazılımın yaptığı işlerde. Ve sakıncası, herhangi bir donanım yüklemek veya telefonun yanına fiziksel olarak gerekmez. Sen GSM veya hedef telefonun GPS bilgi edinmek ve haritalama programı yardımı ile, hassas konumu belirleyebilirsiniz.
Nasıl mümkün olur?
Siz sadece telefon programını kurmanız gerekiyor, hepsi bu. İnanılmaz? Mümkündür. Yapılandırma sonra hedef telefona bir yapılandırma SMS göndermeleri gerekmektedir. Bütün işlemler SMS yardımı ile gerçekleştirilmektedir. Etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak veya SMS yardımı ile şifrenizi değiştirebilirsiniz. SMS görünmez ve hedef telefonu olan kişi SMS yapılandırması hakkında bilmek mümkün değildir.

 
Cep telefonu yazılım izci nasıl çalışır?
Hedef telefonun konfigüre edildikten sonra kolayca hedef telefona Yer Sorgu SMS ile telefon izleyebilir ve SMS ile Hedef Telefon yerini alacak. Hedef telefonun GPS veya AGPS çip var, ayrıca GPS koordinatları ile bir SMS alabilirsiniz.
Göze çarpan özellikleri
  • Hedef telefonun gerçek zamanlı konumunu bulun.
  • Hiçbir ışık veya log yana Untraceable oluşturulur.
  • Bilgi ayrık ve üçüncü konumda depolanmaz.
  • Onetime ödeme sadece
  • Hızlı Kurulum
Konum (GPS)
Sen GSM veya hedef telefonun GPS bilgi edinmek ve haritalama programı yardımı ile, hassas konumu belirleyebilirsiniz.
  
Görsel Değişiklikler
SMS görünmez ve hedef telefonu olan kişi SMS yapılandırması hakkında bilmek mümkün değildir.
  
Hayır Kayıtlar
Hiçbir ışık veya log yana Untraceable oluşturulur.

 Kontrol
Bütün işlemler SMS yardımı ile gerçekleştirilmektedir. Etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak veya SMS yardımı ile şifrenizi değiştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder