29 Ekim 2012 Pazartesi

Neden ve Eşi Spy yazılımı ihtiyacı var ki??

Kariyer ve step-up şirket sanayi merdiveni şekillendirmek için artan bir endişe ile, sık sık eşiniz ve eviniz için gerekli dikkati sağlamak mümkün olmadığı önemli olur. Eğer doğru eşinizin isteksizlik bulmak ve bunları fark ettiğinizde, otomatik olarak eşiniz sizi aldatıyor olmadığı şüphesi ile tahrik edilmektedir andır. Ile size şüpheler bir momentumlarının olsun eşinizin telefon faturaları hızlı bir artış gördüğünüzde faturalar artmaktadır. Tüm insanların bu sürece dahil çok fazla risk var gibi, eşleri izlenmesi için bir özel dedektif kiralamak layık değil. Öncelikle, sadık henüz güvenen özel dedektif bulmak zorunda ve o zaman daha sinir bozucu olan, onlarla kişisel acı paylaşmak zorunda. Bu acı sizi gevşek ayarlamak için eşinizin şüpheli faaliyetleri izlemek Eşinizin Spy yazılımı kullanarak daha materyalist ve önemli bir şey yok.


Her zaman bu nedenle eş casus yazılımı kullanarak sadece bir ilişkide güven ve saygı şüpheleri temizlemek ve korumak için denemeye değer olduğunu "Tüm cheaters iyi Yalancılar", hatırlıyorum. Eşinizin cep telefonu rolü hile veya değil, olursa olsun her ekstra medeni ilişki içinde kuşkusuz kalacaktır. Eşiniz tarafından cep telefonu kullanımının izlenmesi size hikayenin geri kalanını anlatacağım ve hiç gizli tutulur ışık her şeyi getirecektir. Genellikle arama kayıtlarını ve istenmeyen metin mesajları silme ve kişilere süslü isimler koyarak temas kitapta Ilan zaman cep telefonları üzerinde paylaşılan özel alanı korumak için ortak uygulamaların biri olmuştur.
Eşinizin Casus Yazılım gerçek zamanlı olarak eşinizin cep telefonu faaliyetlerini izlemesini sağlayacak hibrid yazılımıdır. Buna ek olarak her aktivite cep telefonları kullanarak onlar metin mesajları veya arama günlüklerini silin eğer hala bu yazılımı kullanarak tüm bu şeyleri görmek erişiminiz otomatik böylece kaydedilecektir başlattı. Eğer birkaç dakika için otomatik olarak cep telefonun her zaman kapalı başlayacak eşiniz cep telefonu erişimi olması gerekir kolay kurulum, yordamı ile. Eş Spy yazılımı çoğu bu yüzden, çalışan uygulama parametreleri görünmeden görünmez kalır gizli uygulama platformu üzerinde geliştirilmiştir. Eşinizin kullanıcı onu / onun telefon izlenir bilmek asla gelmeyecek.
Eşinizin Spy Yazılımı ile, her metin mesajları takip edebilirsiniz bile eşiniz bunları siler, her çağrı için numara ve bekleme süresi ile birlikte her gelen ve giden aramaları. Bu yazılım ile, aynı zamanda harita ayrıntılı bir link ile ayarlanabilir bir oranda tam konumunu yakalama GPS locator kullanarak eşinizin konumunu bulun. Her yeni ve etkin iletişim temas kitapta dinlemek için erişim hatta cep telefonunuzu kullanarak yürütülen eşinizin birincil e-posta hesabı gelen ve giden e-postalar ile birlikte gizlidir olsun. Buna ek olarak, aynı zamanda web siteleri ziyaret etti ve tüm belgeleri tanımak, fotoğraflar ve videolar cep telefonu kamera kullanılarak çekilen.
Eğer bu yazılımı Android, iPhone, Nokia, Windows Mobile ve Blackberry gibi her platform ve işletim sistemi için uyumlu en zaman için daha ne isteriz. Eğer düşünüyorsanız, eşiniz suçüstü, daha sonra çok geç olmadan hızlı hareket yakalamak için çok bekledim! Kullanın Casus Telefon Yazılımı ve şüphe ve sefalet hayatından kendinizi rahatlatmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder