5 Mayıs 2012 Cumartesi

Avize Modelleri

Farklı ve ekonomik tasarımlarıyla aydınlatma sektörüne adını yazdıran Nova Aydınlatma, çok çeşitli avize modelleriyle göz dolduruyor. Tasarımla kaliteyi birleştiren teknoloji devi Philips tasarımı avize modelleriyle, ithal ve yerli avizeleriyle sizlere en iyi aydınlatmayı sağlamakla beraber dünya çapında Türkiye’yi aydınlatma sektöründe en iyi temsil eden başarılı firmalardan biridir. Nova’nın birbirinden değişik yerli üretim avize modellerinin yanı sıra ithal avize çeşitleri, kristal cam, üfleme cam, döküm avize, özel üretim büyük avizeler, Swarowski taşlı avize çeşitleri de sizlere yaşam alanınızda en uygun aydınlatmayı sağlar. İç mekân aydınlatmasının vazgeçilmezi avizeler, mekânın tarzını en iyi biçimde yansıtan ve tasarıma yön veren aydınlatma unsurlarıdır. Cam, ahşap, klasik, modern, kristal avize çeşitleriyle aydınlatmada modern bir tarz yaratan Nova, ihtiyaca yönelik en iyi çözümleri sunar.

 Aynı zamanda, yenilikçi doğru aydınlatma çözümleriyle farklı bir hava estiren Nova Aydınlatma, yüksek kalite ürünleriyle ekonomik aydınlatma fırsatı da sunar. Avize seçiminde önemli olan, aydınlatma seviyesinin ne kadar olacağı ve nerede kullanılacağıdır. Sizlere sunduğumuz profesyonel aydınlatma danışmanlığı hizmetiyle zevkinize ve isteğinize göre, avize modelleri seçiminizde  doğal, klasik, ekonomik, gösterişli, modern ya da saf bir aydınlatma yaratabilirsiniz.
 
Nova Aydınlatma’nın avize çeşitleri grubunda göze çarpan en önemli özellik teknoloji devi Philips’in avize çeşitlerinin, İtalyan esintisi taşıyan şık tasarım avizelerinin, ithal ve yerli avizelerinin istenilen her yer için uygun olmasıdır. Yıllardır aydınlatma sektöründe titiz çalışmalarıyla dikkat çeken başarılı firma, avize modellerindeki İtalyan esintiyi de kaliteyle ve mimari çözümlerle birleştirerek aydınlatmada bir ilki gerçekleştiriyor. Aydınlatma konusunda öncü Nova’nın avize şıklığını en iyi biçimde yansıtmasının yanı sıra iç mekân için istediğiniz her türlü avizeyle aydınlatmayı sunmanın haklı gururunu yaşıyor.  Avize çeşitliliğinde lider marka Nova Aydınlatma farklı tasarımlarıyla sizler için en uygun avize çeşidini sağlar. Philips tasarımı avize modellerini, döküm avizeleri, özel üretim büyük avizeleri, Swarowski taşlı avizeleri, İtalyan avize modellerini, ithal ve yerli avize modellerini görmek, fiyatlarını öğrenmek için sizleri modern ile klasik ruhun birleştirildiği, tekli ve çoklu avize modelleri konusunda uzman olan Nova Aydınlatma’nın İstanbul ve Ankara konsept mağazalarına bekliyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder