8 Mayıs 2012 Salı

Blackberry Telefon Dinleme Programı

blackberry
Genel Özellikler;
  • Ortam Dinleme
  • Telefon Dinleme
  • Gelen ve Giden Sms Takibi
  • Yer Tespiti
  • Gelen E-Mail Kayıtları
  • Bb Messenger Kayıtları
  • Sim Kart Değişiklik Bilgisi
  • Cihaz Değiştirme Hakkı

Ortam Dinleme




Takip ettiğiniz kişinin bulunduğu ortamı dinlemek için yapmanız gereken tek şey daha önceden tanımladığımız numaradan Blackberry telefonda takılı hattın numarasını çevirmektir. Arama yaptığınızda Blackberry telefon çalmayacak , gizlice açılarak bulunduğu ortamdaki konuşmaları dinleyebileceksiniz. Kişi tuşlara dokunmadığı müddetçe dinleme siz kapatana kadar devam eder. Dinlemenin bir süresi yoktur . İstediğiniz kadar dinleme cihazı yapabilirsiniz.


Telefon Dinleme

Hedef Kişiye gelen yada giden bir arama olduğunda bunun bilgisi kısa sms olarak gelecektir. Kişinin konuştuğu numarayı bu sms’de göreceksiniz. Eğer konuşmayı dinlemek isterseniz hedef kişinin numarasını arayarak gizlice konuşmaya dahil olacaksınız.

Gelen ve Giden Sms Takibi

Hedef kişiye gelen yada giden bir sms olduğunda bu sms’in kopyasını mobilebackup.info sitesine girerek, size vereceğimiz kullanıcı adı ve şifre ile tüm sms leri yazılı olarak okuyabileceksiniz.
Yer Tespiti
Hedef kişinin nerede olduğunu bire bir olarak daha önceden belirlediğimiz aralıklarda (örn ; 15 dakika ) mobilebackup.info adresinden görebileceksiniz.

Gelen E-Mail Kayıtları

Hedef kişinin gelen e-mail’lerini mobilebackup.info adresinden görebileceksiniz.

Bb Messenger Kayıtları

Hedef kişinin bb mobilebac Messenger kayıtlarını mobilebackup.info adresinden görebileceksiniz.

Sim Kart Değişiklik Bilgisi

Blackberry Telefona hangi hattı takarsa taksın , bunun bilgisi size sms olarak gelecektir. Hat Değişikliğinde herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur.Sistem aynı şekilde devam edecektir.
Cihaz Değiştirme Hakkı
Hedef kişi telefonu değiştirdiğinde yazılım yeni aldığı cihaza kurabiliriz. ( Yeni alacağı telefon mutlaka uyumlu bir telefon olması gerekir )
Blackberry Telefon Dinleme Programı ; 1750 TL
telefon dinleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder