8 Mayıs 2012 Salı

Nokia 700 Casus Telefon

Genel Özellikler
  • Ortam Dinleme
  • Ortamdaki Sesleri Kayıt Etme Özelliği
  • Telefon Dinleme
  • Telefon Görüşmelerini Otomatik Kayıt Etme
  • Gelen ve Giden Sms Takibi
  • Yer Tespiti
  • Sim Kart Değişiklik Bilgisi
  • Cihaz Değiştirme Hakkı

Ortam Dinleme ;

Takip ettiğiniz kişinin bulunduğu ortamı dinlemek için yapmanız gereken tek şey daha önceden tanımladığımız numaradan Nokia telefonda takılı hattın numarasını çevirmektir. Arama yaptığınızda Nokia telefon çalmayacak , gizlice açılarak bulunduğu ortamdaki konuşmaları dinleyebileceksiniz. Kişi tuşlara dokunmadığı müddetçe dinleme siz kapatana kadar devam eder. Dinlemenin bir süresi yoktur . İstediğiniz kadar dinleme yapabilirsiniz.

 Ortamdaki Sesleri Kayıt Etme ;
Takip ettiğiniz kişinin bulunduğu ortamdaki sesleri kayıt etmek istediğinizde 0000101 15 yazarak hedef kişinin numarasına sms ile göndereceksiniz. Göndereceğiniz bu sms karşı tarafın telefonunda kesinlikle gözükmeyecektir. Sistem sms’i algılarak ortamı kayıt etmeye başlayacaktır. Kayıt bittiğinde ses kayıtlarını size mail adresinize gönderecektir. Mail adresinizden sesleri dinleyebileceksiniz.  Örnek sms te belirtilen 0000101 den sonraki 15 dakikayı ifade etmektedir. 0000101 45 yazarsanız 45 dakika kayıt eder.
Telefon Dinleme ;
Hedef Kişiye gelen yada giden bir arama olduğunda bunun bilgisi kısa sms olarak gelecektir. Kişinin konuştuğu numarayı bu sms’de göreceksiniz. Eğer konuşmayı dinlemek isterseniz hedef kişinin numarasını arayarak gizlice konuşmaya dahil olacaksınız.

Telefon Görüşmelerini Kayıt Etme ;

Hedef Kişinin gün içinde yaptığı tüm telefon görüşmeleri otomatik kayıt olacak ve sizin mail adresinize gelecektir. Mail adresinizden görüşmeleri sesli olarak dinleyebilirsiniz.

Gelen ve Giden Sms Takibi

Hedef kişiye gelen yada giden bir sms olduğunda bu sms’in kopyasını aynı anda sizin cep telefonuna gelecektir. Sms’in gelen sms mi giden sms mi olduğu, tarih, saat, kime atıldığı yada kimden geldiği yazılı olarak açıkca belirtilecektir.

Yer Tespiti

Hedef kişinin nerede olduğunu bire bir olarak görmek için hedef telefona özel bir komut göndereceksiniz. Gönderdiğiniz sms karşı tarafın telefonunda gözükmeyecektir. Hedef telefondan size hemen bir cevap gelecek ve hedef kişinin yerini nokta atışlı olarak öğrenebileceksiniz.

Sim Kart Değişiklik Bilgisi

Nokia Telefona hangi hattı takarsa taksın , bunun bilgisi size sms olarak gelecektir. Hat Değişikliğinde herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur.Sistem aynı şekilde devam edecektir.

Cihaz Değiştirme Hakkı

Hedef kişi telefonu değiştirdiğinde yazılım yeni aldığı cihaza kurabiliriz. ( Yeni alacağı telefon mutlaka uyumlu bir telefon olması gerekir )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder