19 Nisan 2012 Perşembe

Casus Telefon Yazılımı

Casus telefon yazılımları ile cep telefonunuza yüklediğiniz yazılım yardımı ile 24 saat telefonda ne konuşluduğunu neler hakkında bilgi almak istediğiniz rahatlıkla dinlemeye bileceksiniz.Casus telefon yazılımları güvenli ve garantili yazılımlar olarak satışa sunulmaktadır.

Casus telefon yazılımları dünyanın ve özellikle avrupanın bir çok ülkesinden 2002 yılından beri kullanılmaktadır.İnsanlar eşleri,çocukarının kötü arkdaşlıklar yapmasını önlemek için tercih ettikleri casus telefon yardımı ile artık aldatılmaya son vericeksiniz.




 Casus Programlar telefon marka, model ve versiyonuna göre farklılıklar gösterse de temelde hespi aynı işleve sahip. Bazı yazılımlar canlı ortam dinleme yanında belirlenmiş mail adresine telefon görüşmeleri ve sms bilgilerini gönderirken bir diğer versiyon casus telefon yazılımıysa sadece bir telefon numarasından takip ederken canlı olarak görüşme esnasında araya girip dinleme gerçekleştirebiliyor. Bu sistemde sms logları server yada mail adresi yerine direkt olarak takip eden numaraya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder