23 Nisan 2012 Pazartesi

Seo


Seo kısaca web sitelerinizi popüler arama motorlarında ilk sıralara çıkarmak ve müşteri odaklı kelimelerde
dijital pazarlama konusunun bir alt dalı olarak ülkemizde gittikçe yaygınlaşan bir sektördür.
Hızlı ve gelişmekte olan seo sektörü son yıllarda ülkemizde insanlarımızın alışveriş ve aradıkları bilgileri bulabilmek için sıklıkla google kullanmasıyla şirketlerin
yıllık pazarlama ve strateji planlamalarına dahil edilmeye başlanmıştır.Seo uzmanları ise web sitelerini sürekli üst sıralarda tutmak ve google devamlı olarak değişen algoritması ile mücadele ederek güncel rekabetin olduğu bir alanda çalışmaktadırlar.


Başarılı bir SEO uzmanı olarak sitenizin SEO çalışmalarını arama motorlarına en uygun şekilde tamamladınız. Sitenizi dengede tuttunuz ve aşırı SEO uygulaması riskini en aza indirdiniz. Hedeflediğiniz anahtar kelimelerde başarı elde ettiniz ve sitenizin trafiğini artırdınız. Peki, tüm bunları başardıktan sonra SEO’nuzu bir ileri noktaya taşımak için neler yapmalısınız?

Ziyaretçileriniz hakkında yeterli bilgi topladınız mı? Ziyaretçilerin size kattığı değerin bilincinde misiniz? Her bir ziyaretçinin ne kadar değerli olduğunun farkında mısınız?
Eğer bu sorulura verdiğiniz cevaplar sizi tatmin etmiyorsa, SEO çalışmalarınızı en iyi şekilde tamamlamak için gerekli olan bu aşamayı beş yöntemle tamamlayabilirsiniz.
Seo çalışmalınızda gerek firmanız için referasn göstere bilcek bir seo firması seçebilir gerekse seo çalışmalarınızın kapsamo veya büyüklüğü bakımından kendi şirkeitnizde bir seo departmanı açabilirsiniz.
Seo firması seçerken firmanın referasnları,çalışma şartlarına çok dikkat etmeyi unutmayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder