19 Nisan 2012 Perşembe

İphone 4-4S Casus Telefon


Amedya.org Türkiye’de bu ürünleri lisanslı olarak satan tek firma’dır. Aldığınız casus telefon  ve dinleme cihazı yazılımları aynı anda teslim edilir ve ömür boyu teknik servis garantisi verilir.
İstanbul,İzmir,Ankara ve Hatay’daki ofislerimize gelerek ürünlerimizi test edip satın alabilirsiniz.
Casus telefon yazılımları Ulusal Kanallardan Show Tv Ali Kırca Ana Haber ve Kanal D Ne Yapmalı Programlarında Canlı yayında test edilmiş profesyonel yazılımlardır.

Türkiye’nin neresinde olursanız olun müşteri temsilcimiz yerinize gelerek ürünlerimizi tanıtmaktan mutluluk duyacaktır. Sitelerinde adres yazmayan dolandırıcılara dikkat ediniz.


İphone 4s ve 4 Casus Telefon Dinleme Programı 

FiYAT : 2,500 TL + KDV

Ortam Dinleme
Telefon Görüşmelerini Dinleme
Gelen ve Giden Sms Kopyası
Yer Tespiti
Ortamdaki Sesleri Kayıt Edebilme Özelliği
Sim Kart Değişiklik Bilgisi
E-mail Kayıtları
Messenger Kayıtları
Süresiz Lisans Hakkı
Süresiz Aktarım Hakkı

Bulunduğu Ortamı Nasıl Dinlerim ?
Yazılımı yüklediğimiz telefon ayni zamanda bir dinleme cihazı haline dönüşür. Önceden belirttiğiniz bir numaradan casus programın yüklü olduğu telefonu aradığınızda telefon otomatik olarak hiç zil sesi çalmadan açılır. Ekranda yaptığınız aramayla ilgili herhangi bir belirti olmaz, numaranız çıkmaz, telefon titremez. Hiçbir şekilde ışık yanmaz, ekran aydınlanması olmaz. Telefon ekranda aramanızla ilgili hiçbir bilgi kesinlikle olmayacaktır. Böylece ortamı, oradaki konuşmaları dinleyebileceksiniz. Gerekli dinleme işlemi bittikten sonra telefonu kapattığınızda yine karsı tarafta ekranda aramayla ilgili herhangi bir belirti olmayacaktır. Aramayı siz yaptığınız için karsı tarafın faturasında arama kaydınız yer almayacak ve kontör düşmeyecektir.
Telefon Görüşmelerini Nasıl Dinlerim ?
Telefona bir arama geldiğinde veya bir arama yapıldığında size gizli bir SMS gönderilir. SMS mesajın içeriğinde aramanın gelen mi yoksa giden bir aramamı olduğu ve hangi numara ile görüşme başladığı bilgisi yer alır. Böylece aramanın başladığını öğrenirsiniz. Kendi telefonunuzdan programı yüklediğiniz telefonu arayarak gizlice araya dahil olursunuz. İsterseniz bütün görüşmeler için, isterseniz sadece sizin belirlediğiniz numaralar için "Görüşme Başladı Mesajı" isteyebilirsiniz. Bütün bu ayarları uzaktan dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.
Gelen ve Gidem Sms leri Nasıl Takip Edeceğim ?
Casus Programı yüklediğimiz cep telefonuna gelen ve giden sms lerin kopyası eş zamanlı olarak sizin dinleme yaptığınız telefona gönderir.
Nasıl Yüklerim ?
Eğer yeni bir telefon alıp hediye edeceksiniz, tüm ayarlar bizim tarafımızdan yapılacaktır. Siz sadece telefonu dinlemek istediğiniz kişiye hediye edeceksiniz. Eğer kişinin kullandığı telefona yükleme yapacaksanız biz sizlere resimli yükleme klavuzu ve lisans numarası vereceğiz Kısa sürede yazılımı gizlice kurabilirsiniz.
Casus Telefonun Faydaları ?
Evlilik öncesi bir çok kişinin eşini tanımasına yardımcı olmuştur. Personeli ve Ortağı tarafından dolandırılan bir çok kişinin gerçekleri görmesine yardımcı olmuştur. Ailelerin, çocuklarını kötü arkadaş ortamından uzak tutmasında yardımcı olmuştur. Ailelerin, bebeklerini emanet ettikleri dadılarının kontrolünü sağlamasına yardımcı olmuştur.
Piyasadaki Ucuz Dinleme Yazılımlarından farkı nedir?
Bir çok yazılımda, yazılıp durup dururken pasif duruma geçer. Yani dinlemek için aradığınızda hedef telefon normal arama gibi çalar. Dinleme sonlandıktan sonra hedef telefonda 6-7 saniye donma meydana gelir. Dinlemeniz max 2,5 - 9,5 dakika arasında kesilir. (Telefon modeline göre ). Diğer Yazılımlarda telefon bozulması, kaybolması ve değişmesi durumunda ödediğiniz tutar yanacaktır. Başka telefona aktarım şansınız yoktur. Daha kötü yazılımlarda ise dinleme esnasında hedef telefonda ışık yanar. Dinleme sonlandıktan sonra hedef telefonda süre bilgisi çıkar. Yani sizin dinleme yaptığınız süre bilgisi hedef kişinin telefonunda gözükür. Bire bir yer tespiti özelliği yoktur.
Garanti Şartları ve Taahhütname?
Tüm Dinleme Yazılımlarımız ömür boyu garantilidir.
Ödeme Şekli ?
Havale, Eft, mail order, paypal ve Tüm kredi kartlarına 12 ay taksit imkanı , Ptt ve Ups kargo ile kapıda ödeme

 

1 yorum:

  1. Sonrası güzel. Bu yararlı yazılım kullanıyorum. Ben o kadar çok seviyorum. Lütfen bilgi için teşekkürler. ucuz iphone

    YanıtlaSil