26 Nisan 2012 Perşembe

Medyum

Medyum burak ile dünyanın en meşhur medyumu ile geleceği görmek artık garanti sevdiğiniz kişi sizi aldatıyormu sevdiğiniz kişiden ayrı kalamıyormusunuz medyum burak satesinde gerek aşk büyüsü ,bağlama büyüsü gibi bir çok konuda firki ve bilgi alabilirsiniz.Türkiyenin en meşhur medyumu olan medyum burak sayesinde geleceğiniz görün ve önlemler almaya hemen başlayın

MEDYUM BURAK; 9 yıldır Medyumluk faliyetinde bulunmakta olup BİOENERJİ, HAVAS İLMİ, İLM-İ LEDÜN, PARAPSİKOLOJİ, MANEVİ ŞİFACILIK konularında kendini ispatlayan üstadtır.

Türkiye'nin sayılı Vergi Levhalı ve Ruhsatlı Medyumlarındandır. Sizde Gerçek Ünlü MEDYUM BURAK'a her türlü sorununuzu danışabilirsiniz. Bir çok ünlü kişininde kendisine fikir danıştığı medyumumuza sizde eposta kadar yakınsınız.



Not: Lütfen Fal ve Gelecek Yorumu gibi konular için mail atmayınız. Bu konularda çalışma yapılmamaktadır. Medyum; sözlüklerde, dünya'daki bedenini terk etmiş ruhlarla irtibat kurarak onlardan aldıkları tesirleri çeşitli tezahürler halinde dünya'ya yansıtan, psişik bakımdan hassas insanlara veya herhangi bir ruhsal irtibat sözkonusu olmaksızın paranormal fenomenler ortaya koyabilen özel yeteneklere sahip insanlara verilen isimdir.

Medyumluk; yani bedensiz varlıklarla ruhsal bağlantı kurup, insanlarla ruhlar arasında iletişim yapabilmesi, hassas yapılı, özel yeteneklere sahip kimselerin yaptığı iştir. Genel olarak, ruhsal varlıklardan etki alabilen herkes medyumdur. Buna göre, her bedenli varlık ruhsal etkilere açık bir durumda olduğu için, herkes genel anlamda medyumdur.

Medyumlar, bu güçlerini varlıklar üzerinde kullanarak etkili ve sağlam büyü yapabilen insanlardır. Büyü ile insan iradesine istedikleri şekilde hükmedip, istekleri doğrultusunda yönlendirebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder