19 Nisan 2012 Perşembe

Nokia Casus Telefon Dinleme

Nokia casus dinleme cihazı ile yazılımı yüklediğiniz nokai telefon ile 24 saat boyunca yer izleme ses kayıtı,ve dinleme yapma imkanınız vardır.
Ortam Dinleme
Ortam Görüşmelerini Kayıt Etme
Telefon Görüşmelerini Otomatik Kayıt Etme
Gelen ve Giden Sms Kopyası
Yer Tespiti
Sim Kart Değişiklik Bilgisi
Cihaz Değiştirme Hakkı


Bulunduğu Ortamı Nasıl Dinlerim ?
Yazılımı yüklediğimiz telefon ayni zamanda bir dinleme cihazı haline dönüşür. Önceden belirttiğiniz bir numaradan casus programın yüklü olduğu telefonu aradığınızda telefon otomatik olarak hiç zil sesi çalmadan açılır. Ekranda yaptığınız aramayla ilgili herhangi bir belirti olmaz, numaranız çıkmaz, telefon titremez. Hiçbir şekilde ışık yanmaz, ekran aydınlanması olmaz. Telefon ekranda aramanızla ilgili hiçbir bilgi kesinlikle olmayacaktır. Böylece ortamı, oradaki konuşmaları dinleyebileceksiniz. Gerekli dinleme işlemi bittikten sonra telefonu kapattığınızda yine karsı tarafta ekranda aramayla ilgili herhangi bir belirti olmayacaktır. Aramayı siz yaptığınız için karsı tarafın faturasında arama kaydınız yer almayacak ve kontör düşmeyecektir. Gelen ve Gidem Sms leri , Gelen ve giden sms kopyaları http://y.mobilebackup.me adresine gelecektir. Bu adrese kullanıcı adı ve şifrenizle girerek, sms lerinin okuyabilirsiniz. Sms in kimden geldiği veya kime atıldığı numarası ve rehberdeki ismi ve gönderilme zamanı ile birlikte görebilirsiniz.


Yer Tespiti Nasıl Takip Edeceğim ?
Daha önceden belirlediğiniz aralıklarda (örnek 15 dakika) kişinin nerde olduğunu harita üzerinden bire bir olarak görebilirsiniz.
Telefon Görüşmelerini Nasıl Kayıt Edeceğim ? Telefon görüşmeleri otomatik olarak kayıt altına alınacaktır. Sizin herhangi bir şey yapmanıza gerek yoktur. Kayıtlı sesleri http://y.mobilebackup.me adresinden dinleyebileceksiniz. Kullanıcı adı ve şifreniz siparişten hemen sonra size verilecektir. Ortamdaki Sesleri Nasıl Kayıt Edeceğim ? Casus telefon yüklü telefona #:1:lisans numaranız:13 35 yazarak göndereceğiniz sms ile kişinin ortamdaki sesleri 35 dakika kayıt edebilirsiniz. Kayıtlı sesler http://y.mobilebackup.me adresinden takip edebilirsiniz. Örnek sms ; 0000101 30
Nasıl Yüklerim ?
Eğer yeni bir telefon alıp hediye edeceksiniz, tüm ayarlar bizim tarafımızdan yapılacaktır. Siz sadece telefonu dinlemek istediğiniz kişiye hediye edeceksiniz. Eğer kişinin kullandığı telefona yükleme yapacaksanız biz sizlere resimli yükleme klavuzu ve lisans numarası vereceğiz Kısa sürede yazılımı gizlice kurabilirsiniz.
Casus Telefonun Faydaları ?
Evlilik öncesi bir çok kişinin eşini tanımasına yardımcı olmuştur. Personeli ve Ortağı tarafından dolandırılan bir çok kişinin gerçekleri görmesine yardımcı olmuştur. Ailelerin, çocuklarını kötü arkadaş ortamından uzak tutmasında yardımcı olmuştur. Ailelerin, bebeklerini emanet ettikleri dadılarının kontrolünü sağlamasına yardımcı olmuştur.
Piyasadaki Ucuz Dinleme Yazılımlarından farkı nedir?
Bir çok yazılımda, yazılıp durup dururken pasif duruma geçer. Yani dinlemek için aradığınızda hedef telefon normal arama gibi çalar. Dinleme sonlandıktan sonra hedef telefonda 6-7 saniye donma meydana gelir. Dinlemeniz max 2,5 - 9,5 dakika arasında kesilir. (Telefon modeline göre ). Diğer Yazılımlarda telefon bozulması, kaybolması ve değişmesi durumunda ödediğiniz tutar yanacaktır. Başka telefona aktarım şansınız yoktur. Daha kötü yazılımlarda ise dinleme esnasında hedef telefonda ışık yanar. Dinleme sonlandıktan sonra hedef telefonda süre bilgisi çıkar. Yani sizin dinleme yaptığınız süre bilgisi hedef kişinin telefonunda gözükür. Bire bir yer tespiti özelliği yoktur.
Garanti Şartları ve Taahhütname?
Tüm Dinleme cihazı Yazılımlarımız ömür boyu garantilidir.
Ödeme Şekli ?
Havale, Eft, mail order, paypal ve Tüm kredi kartlarına 12 ay taksit imkanı , Ptt ve Ups kargo ile kapıda ödeme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder