26 Nisan 2012 Perşembe

Telefon Dinleme

Ülkemizde son yıllarda oldukça çok aratılan bir konu olan dinleme cihazları,telefon dinleme ve casus telefon yazılımları aslında avrupa uzun yıllar insanların kullandıkları sky phone telefon yazılımları ile birlikte kullanılmaktadır.Bu tür casus yazılımı sahip programlar ile telefona yüklediğiniz program vasıtasıyla 24 saat boyunca dinleme yapabilirken ayrıca yer tespi gibi özelliklerinde de yararlana bilirsiniz.
DİNLEME CİHAZLARI İLE İLGİLİ YASAL UYARI
Dinleme Cihazı Programlarının gizli bilgi edinme amaçli olarak kullanimina iliskin ilgili ülke içerisinde yürürlükte olan bütün kanunlari anlamak ve bunlara uymak Casus telefon kullanıcısının sorumluluğundadir. Eger bu yazılımı kullanacağınız amaç ile ilgili herhangi bir süpheniz varsa Dinleme Cihazı programını satin almadan önce bir hukuk bürosundan hukuki danışmanlik alınız. Bu yazılımları satın almak ve yüklemek suretiyle , hukuki olarak kullanacağınız beyan etmiş olursunuz. Diğer kişilerin SMS mesajlarına & diğer telefon aktivitelerine bağlanmak veya casus cep telefonu yazilimini bilgisi olmadan başka bir kişinin telefonuna yüklemek ülkenizde kanun dışı bir faaliyet olarak kabul edilebilir.

DinlemeCihazi.net , yazılımımıza bağlı herhangi bir kötüye kullanma veya zarardan ötürü herhangi bir sorumluluk veya yükümlülük almamaktadir. Ülkedeki tüm kurallara uymak nihai kullanıcının sorumluluğu altındadır. Casus telefon yazılımını satın alıp kullanmakla işbu şartları kabul etmektesiniz. Dinleme Cihazı bu sitede reklamı yapılan ürün ve teknolojinin kullanımına bağlı herhangi bir kanun dışı aktiviteden sorumlu tutulamaz, ürünler üçüncü şahislerin kişisel gizlilik haklarını veya gizli dinleme kanun veya yönetmeliklerini ihlal edecek şekilde elektronik haberleşme sizmak veya bunları önlemek amacıyla kullanılamaz Telefon dinleme ve gizli dinleme bazı ülkelerde kanun dışıdır. Hiçbir durumda firmamiz bu ürünlerin uygunsuz kullanimindan ötürü sorumluluk kabul etmeyecektir. Ürün ve teknolojilerinin, bunlarin kullanildigi yargi alaninin kanunlari çerçevesinde çalistirilmasi, bu ürün ve teknolojileri satin almis olan veya kullanan kisilerin sorumlulugundadir. Bu ürünlerin/teknolojilerin amaçlanan kullanimi üzerinde geçerli olan kanunlarin tefsiri için hukuki danışmanlık almak müşterinin münhasir sorumluluğundadır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder